Cenzaa producten

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij bij Cenzaa belangrijk! Daarom maken wij voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogst haalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën! Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samengaat met een intense wellnessbeleving!

U kent het vast. U wilt lekkerder, energieker in uw vel zitten, maar weet niet op welke manier u dit structureel aanpakt. Of u voelt dat balans in uw leven ontbreekt en bent zoekende naar de juiste handvaten. Cenzaa maakt van een leven in balans de norm en stimuleert het roer om te gooien voor een gezonde lifestyle. Klinkt drastisch? Hoeft niet zo te zijn! Met behulp van mij krijgt u dé tools aangereikt die uw wensen op het gebied van lifestyle en uw huid verwezenlijken. We kijken niet alleen naar uw buitenkant, maar nemen ook de binnenkant onder de loep. De Cenzaa aanpak is namelijk gebaseerd op de inside and outside filosofie. Dit noemden we de Cenzaa’s Lifestyle Circle. Dit principe omvat de belangrijkste pijlers die een leven in balans bewerkstelligen.

Optimaal resultaat en een gebalanceerd leven

Door uw lijf niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit aan te pakken en te boosten, werkt u samen met mij naar optimaal resultaat en een gebalanceerd leven. Dit reikt dus veel verder dan alleen water te drinken of de beste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Juist door van koers te veranderen, bereikt u de ultieme eindbestemming: een waardevol leven in balans. Cenzaa is er heilig van overtuigd dat de combinatie van een positieve mindset, balans tussen body en soul en het gebruik van huidverbeterende producten hiertoe leidt.

Vier belangrijke pijlers van Cenzaa’s Lifestyle Circle

Het gebruik van huidverbeterde producten van Cenzaa is zoals gezegd slechts een onderdeel van de Cenzaa Lifestyle Circle. Voor balans en geluk zijn echter meer factoren van belang. Vier belangrijke pijlers vormen de Cenzaa Lifestyle Circle: food, mind, lifestyle en product. Het één kan niet zonder het ander, want streeft u naar een evenwichtig leven, maar laat uw eetpatroon soms te wensen over? Dan zal nooit het optimale resultaat worden behaald. Vult u uw dagelijkse voeding aan met foodceuticals van Cenzaa, maar ervaart u regelmatig stress? Sport u wekelijks, maar krijgt uw huid onvoldoende aandacht? Ook dan is uw leven nog steeds uit balans. De vier belangrijke pijlers zijn daarom essentieel om uw levensstijl (weer) in balans te brengen.

Bereik het allerbeste resultaat

De hooggeformuleerde producten van Cenzaa, zoals de Mandelico Glow Peel, Illuminating Masq en de Rebalancing Himalaya Salt dragen bij aan een stralende huid. De behandelingen in het instituut, zoals de Diamond Touch en de Personal Peel Program 360° SKINCODE boosten uw huid van buitenaf. U bereikt zelf al enorme stappen door de thuisprogramma’s van Cenzaa te volgen en voor gezondere alternatieven te kiezen, bijvoorbeeld vaker te kiezen voor een glas water of de fiets te pakken in plaats van de auto. Hemels biedt u ‘the whole package’, zodat u binnenkort het gevoel ervaart de hele wereld (weer) aan te kunnen met een lijf dat van top tot teen straalt. We bereiken samen het allerbeste resultaat. Investeren in een betere versie van uzelf, betekent investeren in de toekomst. Een gezonde en gelukkige toekomst.

Bekijk onze behandelingen!

AFSPRAAK MAKEN