Schoonheidsspecialist Deurningen

In mijn schoonheidssalon, gelegen aan de rand van de wijk Dalmeden in Hengelo (op slechts 5 minuten rijden van Deurningen), wil ik mijn gasten de unieke combinatie laten ervaren, tussen huidverbeterende behandelingen èn de ultieme ontspannen beleving. Het 100% Nederlandse merk Cenzaa sluit hier naadloos op aan en biedt producten met hoogwaardige werkstofcomplexen, rijke texturen en heerlijke geuren. Mijn salon is gehuisvest aan de rand van Deurningen. Bewoners uit Deurningen zijn reeds gast in mijn salon.

Samen tot een mooi resultaat komen

Als schoonheidsspecialiste werk ik iedere dag met passie voor de huid in mijn salon.  Samen met u tot een zo mooi en maximaal mogelijk resultaat te komen is mijn doel. Of dat nou een huidwens, huidprobleem of pure ontspanning is. Met het merk Cenzaa kan ik als schoonheidsspecialiste u de mooiste producten en behandelingen laten ervaren.

Echt schoonheid zit vanbinnen

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid vanbinnen zit. Wij begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten. Ik als uw schoonheidsspecialist en de Cosmedische huidtherapie van Cenzaa helpt u een stralende huid terug te krijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid.

De High Tech Diamond Touch

Te mooi om waar te zijn denkt u? Het geheim is de High Tech Diamond Touch: Een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblindende resultaten. Er wordt maximale verbetering van de huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion door het insluizen van werkstoffen. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U en uw huid gaan weer stralen!

Bekijk onze behandelingen!

AFSPRAAK MAKEN