Huidspecialist Delden

In mijn schoonheidssalon, gelegen aan de rand van de wijk Dalmeden in Hengelo, wil ik mijn gasten de unieke combinatie laten ervaren, tussen huidverbeterende behandelingen èn de ultieme ontspannen beleving. Het 100% Nederlandse merk Cenzaa sluit hier naadloos op aan en biedt producten met hoogwaardige werkstofcomplexen, rijke texturen en heerlijke geuren. Mijn salon is gehuisvest aan de rand van Hengelo (5 minuten vanaf afslag Ikea). Bewoners uit Delden zijn reeds gast in mijn salon.

Zoveel verschillende huidtypes

Geen huid is gelijk. Iedere huid beschikt over een eigen natuurlijke kracht, heeft haar eigen gevoeligheid en sterke en minder sterke eigenschappen. Het is belangrijk om te weten waar uw huidtype behoefte aan heeft en uw gezichtsverzorging daar zorgvuldig op af te stemmen. Investeren in de juiste verzorging is een must, maar welke past er nu perfect bij uw huid? Mijn doel? Samen met u het hoogst haalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van heerlijke en geavanceerde behandelingen en producten!

Deskundig advies en hoge kwaliteit producten en diensten

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Hengelo, in de buurt van Delden, voor een hoge kwaliteit gezichtsbehandeling? Hemels Beauty & Beleving is gevestigd aan de Vlierbes 15 in de wijk Dalmeden. Hier kunt u alle doordeweekse dagen terecht voor een gezichtsbehandeling. Desgewenst kunt u ook op een avond komen en zaterdagen zijn een optie voor het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch, per mail of makkelijk online boeken via de website.

Bekijk onze behandelingen!

AFSPRAAK MAKEN